Over smaak valt zeker te twisten, want wij geloven niet in gewoon goede koffie. Wij geloven in damn good coffee. In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de perfecte espresso. Wij praten vol trots over rijke aroma’s en intense smaken. En dat mag jij ook doen. Want jij gunt jezelf en je gasten de beste koffie die er is. Wij zijn altijd eerlijk en oprecht en hebben maling aan iedereen die daar niet tegen kan. Wij zijn er namelijk niet voor iedereen.

Wij zijn er…

FOR PEOPLE
WITH TASTE.

vacature quality control

Jij draagt onze standaard uit. Omdat jij heel simpel kunt uitleggen wat wij maken: de beste kwaliteitskoffie. Wij zoeken een nieuwe collega Quality Control. Ben jij een echte koffiegek en vind je altijd wat van de kwaliteit? 

Stuur dan je motivatie en CV naar: sanne.brons@cookboon.com.

Cook & Boon coffeeroasters in Breda

Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. For people with taste.

Wat ga je doen?

Het creëren van de perfecte espresso is een ware kunst. We beginnen met het zorgvuldig branden van de beste koffiebonen, maar daarna komt het op de skills en de passie van het horecateam aan hoe de koffie geschonken wordt. Als medewerker Quality Control kijk je onder andere mee hoe er efficiënter en op het meest constante niveau koffie gezet wordt. Door middel van barista trainingen en periodieke bezoeken streven we naar de hoogste kwaliteit.

Bezigheden:

 • Bezoekt klanten door heel Nederland
 • Op aanvraag en op termijnbasis voer je kwaliteitscontroles uit bij onze zakelijke klanten.
 • Je brengt bestellingen naar onze zakelijke klanten (voornamelijk horeca).
 • Je werkt direct samen met de Quality Control Manager en stemt de planning met hem af.


Dit ben jij:

 • Communicatief sterk 
 • Je hebt een sterke affiniteit met koffie
 • Representatief
 • Assertief
 • Woonachtig in regio Breda
 • In het bezit van een rijbewijs


Dit krijg je:

 • Een fijn salaris, afhankelijk van werkervaring
 • Afwisseling en een dynamische functie
 • In een gezellig, bevlogen team
 • De allerbeste koffie van de wereld.


Mail je motivatie en je CV naar sanne.brons@cookboon.com o.v.v. Quality Control.

Doe geen moeite om te acquireren we weten zelf wie er bij ons past.

Ontdek meer over Cook & Boon en kijk onze brandmovie.

Ben jij onze nieuwe collega quality control?
Kom op de koffie!

Stuur jouw motivatie en CV naar: sanne.brons@cookboon.com, of bel: 076-5876614.

FOR PEOPLE
WITH TASTE

Wij blijven onszelf, doen wat we beloven en varen onze eigen koers. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet, dan lachen we er samen om en leren ervan. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. We staan open voor kritiek, al krijgen we die vrij weinig.

 Al 30 jaar zijn Paul en Frank Merkus obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. For people with taste.

COOK & BOON
& BONO

‘De koffie van Cook & Boon is voor mij toch wel de ideale afsluiter van een lunch of diner, maar hoe is de samenwerking ontstaan:

Ik heb Frank & Paul (Cook & Boon) leren kennen in de periode dat ik bij Inter Scaldes aan de slag ging als restaurant manager. Wat me gelijk opviel was de gedrevenheid en de bereidheid om van hun koffiebonen uiteindelijk de beste koffie te maken.

Dit door de militaire precisie waarmee ze altijd de koffiemachines afstellen in samenspraak met ons, maar ook de bereidheid waarin in ze klaar staan om een koffie- en/of baristatraining  te geven in hun Barista Academy in Breda of op locatie. 

Toen wij begin 2020 Salon de Provence in Breda overnamen was er dan ook geen twijfel of we voor Cook & Boon moesten gaan. Samen hebben we de verschillende koffieblends geproefd. Voor ons was uiteindelijk de Bio fairtrade de meest uitgebalanceerde after lunch- en/of  diner koffie. 

De service is erg persoonlijk en ze zijn altijd bereid om met je mee te kijken om je koffieplan naar een nog hoger niveau te brengen. Natuurlijk is het ook erg fijn dat het een Bredase branderij is. We proberen toch de meeste leveranciers zo lokaal mogelijk te vinden.’