• Gratis proeverij bij u op de zaak

  Proef het zelf dan ben je zo om, beloofd. Vul onderstaand contactformulier in en we zorgen dat u z.s.m. de Taste van Cook & Boon kunt ervaren.

  Gratis proeverij bij u op de zaak
 • Waarom Cook & Boon?

  Wij gaan uit van onze eigen kracht. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen zijn wij altijd op zoek naar mooie bedrijven die wij wat te bieden hebben en zij ons.
  Onze friends kiezen Cook & Boon koffie vanwege de smaak, de uitzonderlijke kwaliteit, het persoonlijk contact, de perfecte service en de strakke uitstraling. 

  Waarom Cook & Boon?
 • Quality control

  Het creëren van de perfecte espresso is een ware kunst. Het begint met het zorgvuldig branden van de beste koffiebonen, maar daarna komt het op de skills en de passie van uw team aan hoe de koffie in uw zaak smaakt. Onze Quality Control Manager kijkt met u mee hoe u het beste uit de koffie haalt.

  Quality control

Zakelijk

In onze branderij in Breda is de perfecte blend van koffiegekken, obsessief bezig met het maken van de perfecte espresso. Wij praten niet over prijzen. Wij prijzen mensen die keuzes durven maken. Die niet kijken naar wat het kost. Maar naar wat het oplevert. Wij praten vol trots over rijke aroma’s en intense smaken. En dat mag jij ook doen.

al een account?

Jouw koffiebestelling geef je nu door via onze website. Snel, veilig en overzichtelijk. Maak je login aan via Mijn Account.

Become a friend
of the brand

Ja ik wil koffie met smaak verkopen in mijn zaak!

1Je Bedrijfsgegevens
2Je persoonlijke gegevens
Adres(Vereist)